Skapa ett trivsamt antikt inrett hus

Inredning handlar mycket om att skapa och förmedla en känsla. Framför allt brukar de flesta vara ute efter hemtrevnad och...

< >

Skapa ett trivsamt antikt inrett hus

Inredning handlar mycket om att skapa och förmedla en känsla. Framför allt brukar de flesta vara ute efter hemtrevnad och värme. En beprövad metod för att uppnå ett trivsamt hem är att lära sig av historien. Vad har människor alltid föredragit att ha i sina hem? Vilken typ av tapeter har överlevt olika trender och fortsatt vara populära? Vad har hängts upp på väggar för att skapa värme i ett rum?

Det finns många intressanta problem gällande inredning. Antikviteter kan vara en del av lösningen. Trots allt har människan inte förändrats särskilt mycket de senaste århundradena, även om den tekniska utvecklingen har gått framåt. Vad en människa under tidigt 1900-tal fann hemtrevligt kan definitivt fungera även för en människa på 2000-talet. Många skulle rentav argumentera för att möbler och andra föremål som stått sig över åtskilliga år, är ett säkrare val för inredningen. Man får en kvalitetsprodukt, ofta med sin egen spännande historia.

 

Comments are closed.