Skapa ett trivsamt antikt inrett hus

Inredning handlar mycket om att skapa och förmedla en känsla. Framför allt brukar de flesta vara ute efter hemtrevnad och...

< >

En totalentreprenör med fokus i Göteborg

Det finns många byggföretag och byggfirmor i Göteborgsområdet och det kan vara svårt att välja en av alla nålar i höstacken. Det man vill veta när man anlitar en byggfirma är ju att firman är seriös. Men vad innebär det att vara en seriös byggfirma då? Jo, att man inte tar för mycket betalt, att man inte slarvar, att man inte bryter mot deadlines, att man levererar det man lovat med den kvalitet man kommit överens om.

När jag behövde bygga om mitt företagskontor i norra Mölnlycke hade jag offerter från flera olika entreprenörer inom byggbranschen. En av dem var DC Wäst AB. Jag hade fått rekommendationer av flera kamrater och tänkte att den här gången är det dags att testa något nytt. Jag har nämligen haft erfarenhet av flera mindre bra firmor. Den här gången blev det dock fullträff och jag kan varmt rekommendera DC Wäst AB framöver.

 

Comments are closed.